Ecobeauty Oriflame cz

02.02.2012 12:16

Perfektní pleť s podporou přírody

Oriflame jako první v České republice uvádí na trh řadu pleťové kosmetiky, která splňuje náročná kritéria celosvětových organizací věnujících se společenské zodpovědnosti a ekologii.

Nová řada péče o pleť ECOBEAUTY představuje vysoce kvalitní, přírodní kosmetiku s minimálním dopadem na životní prostředí, která má vynikající výsledky.

Řada Ecobeauty je první globální kosmetickou řadou, která uzavřela partnerství se čtyřmi nezávislými organizacemi: FAIRTRADE, ECOCERT, VEGAN SOCIETY a Forest Stewardship Council® (FSC®).


Výsledkem je:

• Garantovaný podíl minimálně 95 % přírodních ingrediencí z obnovitelných, udržitelných a dohledatelných zdrojů.
• Receptury bez obsahu jakýchkoliv složek živočišného původu, parabenů, silikonu, minerálních olejů a syntetických vůní.
• Suroviny ze zodpovědných zdrojů, které přispívají místním výrobcům v rozvojových zemích, pomáhají zlepšit jejich životní a pracovní podmínky.
• Balení ze 100% recyklovatelných materiálů šetrných k životnímu prostředí.
• Papír v balení pochází ze zodpovědně spravovaných lesních zdrojů.
Více na www.oriflame.com/ecobeauty

Antioxidační péče o pleť z řady Ecobeauty s technologií Natural Pro-Blend™ je jemná k vaší pleti, posiluje ji a chrání.

Vyhlazující oční krém Oriflame Ecobeauty s velmi lehkým přírodním složením vyhlazuje jemné linky a redukuje otoky a tmavé kruhy kolem očí.
Pleť kolem očí se cítí obnovená 81%**

**Podle spotřebitelského hodnocení 90 žen ve věku 25-35 let při používání očního krému po dobu 4 týdnů.

Vyhlazující denní krém Oriflame Ecobeauty pomáhá obnovit pleť, posílit její ochrannou bariéru, a tak bojovat proti nedokonalostem. Chráněn moderním vzduchotěsným balením.

Vyhlazující noční krém Oriflame Ecobeauty intenzivně vyživuje a obnovuje pleť a chrání ji, zatímco spíte.
Vyhlazuje jemné linky způsobené dehydratací 87%*
Póry jsou na pohled méně viditelné 77%*
Zlepšuje tón pleti 82%*

*Podle spotřebitelského hodnocení 88 žen při používání kombinace denního a nočního krému po dobu 4 týdnů.

Krásná vy... krásná planeta
Ecobeauty

 

 

Vyhlazující oční krém Oriflame Ecobeauty

Cena před slevou: 269 Kč
Objem:  15 ml
V prodeji od: 21.2. 
Kód výrobku:  23407

Vyhlazující denní krém Oriflame Ecobeauty

Cena před slevou: 529 Kč
Objem:  50 ml
V prodeji od: 21.2. 
Kód výrobku:  23404

Vyhlazující noční krém Oriflame Ecobeauty

Cena před slevou: 529 Kč
Objem:  50 ml
V prodeji od: 21.2. 
Kód výrobku:  23406

Co je to Ecocert?
Ecocert je nezávislá certifikační organizace se sídlem ve Francii založená roku 1991, která se zaměřuje na přírodní a/nebo organické kosmetické produkty s etickým podtextem. Je zastoupena ve více než 80 zemích světa a uznávána po celém světě.
Co je to FSC?
FSC (Forest Stewardship Council) je nezávislá nevládní nezisková organizace založená s cílem celosvětově podporovat zodpovědné lesní hospodářství.
Tato organizace vznikla roku 1993 v reakci na globální mýcení lesů a je celosvětově uznávána jako jedna z nejvýznamnějších organizací v oboru. FSC podporují všechny velké ekologické organizace včetně například WWF či Greenpeace.
Co znamená označení Vegan na kosmetickém výrobku?
Vegan výrobky neobsahují žádné přísady živočišného původu – při jejich výrobě nebyly použity žádné složky zvířecího původu ani přísady odvozené z živočišných složek. Výrobky s označením Vegan nebyly testovány na zvířatech.
Fairtrade
Fairtrade je zcela nový způsob obchodování, kdy pomáháte nejchudším komunitám světa vymanit se ze sevření chudoby, vybudovat udržitelný obchod a umožňujete jejich členům zlepšovat své životy.
Když si kupujete Fairtrade výrobky, pomáháte zemědělcům a dělníkům vybudovat lepší budoucnost pro sebe i své rodiny, a můžete tak používat řadu Ecobeauty s vědomím, že pomáháte z tohoto světa udělat lepší místo.

 

Zpět
www Oriflame cz - aktuální katalog Oriflame 2024, registrace Oriflame cz, E-shop Oriflame cz, výrobky Oriflame cz, Wellness by Oriflame, přivýdělek s Oriflame cz. Toto nejsou oficiální stránky společnosti ORIFLAME CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. Tyto stránky jsou osobními stránkami nezávislého kosmetického poradce Oriflame. Oficiální stránky společnosti naleznete na www.oriflame.cz.

Oriflame registrace

Připojit se k Oriflame

Oriflame katalog + registrace

Stát se novým členem Oriflame nyní

Aktuální katalog Oriflame

Registrace Oriflame zde

Oriflame stránky