Bioclinic Oriflame

20.09.2012 12:25
 

Rozlučte se s pigmentovými skvrnami s novinkou z řady Bioclinic Oriflame!

1. kosmeceutická řada od Oriflame, inspirovaná estetickou chirurgií, nabízí skutečná řešení všech skutečných problémů pleti.

Noční aktivní zesvětlující krém Bioclinic redukuje hyperpigmentaci a obnovuje rovnoměrný tón pleti. Hyperpigmentaci způsobuje zvýšená lokální tvorba melaninu v pleti. Zesvětlující krém obsahuje komplex Tone Down™ s patentovanou zesvětlující dioickou kyselinou se šťovíkem západním, který omezuje tvorbu melaninu, a s flavonoidy pro optické omlazení.

Aktivní složky:
• KYSELINA DIOICKÁ - Pomáhá omezit činnost tyrosinázy, enzymu, který má na svědomí tvorbu melaninu. Zároveň redukuje přenos melanozomů do buněk na povrchu pleti a tak pomáhá zesvětlit tmavé skvrny.
• ŠŤOVÍK ZÁPADNÍ - Dále omezuje činnost tyrosinázy. Buňky na povrchu pleti se postupně přirozeně odlupují a odhalují buňky s nižším obsahem melaninu, barevný tón pleti se tak postupně vyrovnává.
• FLAVONOIDY - Brání vzniku nové pigmentace způsobené UV zářením. Po 8 týdnech pravidelného používání jsou tmavé skvrny viditelně světlejší.

Noční aktivní zesvětlující krém Bioclinic Oriflame

Objem: 30 ml
V prodeji od: 18.9.
Kód výrobku: 24191

 

Zpět
www Oriflame cz - aktuální katalog Oriflame 2024, registrace Oriflame cz, E-shop Oriflame cz, výrobky Oriflame cz, Wellness by Oriflame, přivýdělek s Oriflame cz. Toto nejsou oficiální stránky společnosti ORIFLAME CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. Tyto stránky jsou osobními stránkami nezávislého kosmetického poradce Oriflame. Oficiální stránky společnosti naleznete na www.oriflame.cz.

Oriflame registrace

Připojit se k Oriflame

Oriflame katalog + registrace

Stát se novým členem Oriflame nyní

Aktuální katalog Oriflame

Registrace Oriflame zde

Oriflame stránky